Dodaj swój komentarz

lis

Miasteczko jak Radom

Tajlandia
Tajlandia, Udon Thani

M(bo Bibi napisala duzo i sie skasowalo wiec od poczzatku pisze ja): miasteczzko jak w temacie - czyli totalnie nie turystyczzne. Ze dwa ceentra handlowe, pare knajpek, to wszystko. Musielismy tu przyjeechac bo stad wlasnie mamy samolot do BKK a potem na plaze. Zachwycil nas targ nocny - wszystkie ktore do tej pory widzielismy to jakies malenkie popierdulki, tutaj samych stoisk z jedzzeniiem bylo z 300 ?!?! Aa najgorzej ze niie turystyczzne miasto wiec i "menu" po tajlandzzku - jezyk w pisowni cos pomiedzzy indyjskim, chinskim i jezykiem koranu - totalnie niic nam to niie mowilo. Bibi zaczzela sledzic kelnerke ktora niosla zarcie lokalsom, ale nam zwiala . Jakos na migi (nii w zab angielskiego) zamowilismy jakies przekaski i pare piw - przezylismy.
Jutro rano mamy samolot do Bangkoku , wieczorem bedzziemy juz na plazy.....

A Wy tam nie teskniijcie, nie placzzcie i sie nie martwcie - wystarczzy ze my troche za Wwami tsknimy.

PS sorry za literowki ale klawiatura sie mega zacina.
PS2 gocha - mail !

Tyle, na plazy moze l to moze cos napiszemy :))

Asia mama
Asia mama - 2009-12-01 19:16
A kremy na plażę macie czy też będziecie śledzić tubylców jak je kupić w " ichnym " języku ? Matis - Twoja siostra Cię kocha , dopytuje wciąż się - ale cwaniara wszstkie relacje uprzedzająco ma ode mnie . A tęsknić mi i tak nie zabronicie .Liczę dni do Waszego powrotu .
Wyjeżdżam jutro do Morąga i mam w związku z tym złe skojarzenia - rok temu właśnie z tv tam dowiedziałam sie o zamachach w Indiach . Całuję Bi M ; pozdrawiam Ri I . Czyli BIRM trzymajcie sie .Acha . Od 1.01 chyba jestem wolny strzelec -rozwiązali mi ztym dniem firme

mama Stenia.
mama Stenia. - 2009-12-02 00:08
Kochani a w Warszawie jest ciemno chmurno i ponuro ani promyka słońca.Dobrze że szyję kolorowe zasłony do dziewczynek pokoju to jaśniej w domu.M.i R.odpoczywajcie i nabierajcie sił bo znając trochę życie pewnie będziecie potrzebni do przeprowadzki.Tata z P.ułożyli już podłogę.Teraz tata z R.i z P.oraz z A malują ściany w zasadzie to już kończą.Pomagają im w tym dziewczynki. I.i B. nieszalejcie z zakupami bo pewnie wszystko Wam się podoba,sądzę że Wasi stróże Was pilnują.Rozpisałam się pa.Całuję Was mocno.Pozdrowienia od taty.

bibimili
Beata Miliszkiewicz-Sakowska
zwiedziła 7% świata (14 państw)
Zasoby: 96 wpisów96 37 komentarzy37 0 zdjęć0 0 plików multimedialnych0

15.11.2009 - 11.12.2009